Truca'ns al   telefono 972 405 306
  • El teu distribuidor de gasoil de confiança
nene

Gasoil per a particulars

pie gasoil particular cat

"Màxima comoditat en la calefacció de la seva llar
i per a l'aigua calenta sanitària."

El gasoil per a particulars subministrat per Dyneff li ofereix el màxima comoditat en la calefacció de la llar i per a l’aigua calenta sanitària. El gasoil de Dyneff li ofereix:

  • Un alt rendiment perquè pugui estalviar en el subministrament.
  • Un producte de màxima qualitat per a la conservació òptima de la caldera.
 

El nostre servei es caracteritza per una atenció personalitzada, que li facilita en tot moment informació sobre l’estat de la seva comanda perquè pugui organitzar la seva agenda diària. D'altra banda, li proporcionem en tot moment un assessorament comercial i tècnic pre i post venda.

 

El transport del gasoil per a calefacció es realitza en vehicles cisterna equipats amb la tecnologia més moderna, capaços de realitzar vendes en ruta i amb uns comptadors revisats pel Ministeri d’Indústria per garantir l’exactitud de la càrrega.

gasoil per a particulars

INFORMACIÓ SOBRE L’EXEMPCIÓ D’IMPOSTOS DEL GASOIL PER A PARTICULARS

El gasoil per a ús particular és un producte bonificat fiscalment, amb una reducció o exempció sobre la taxa de l’impost especials dels productes petrolífers (art.105 del Reial Decret 1165/95). Per poder beneficiar-se d’aquesta bonificació cal que entregui una declaració de consumidor final d’aquest gasoil.

Si té cap pregunta sobre aquests o altres temes, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres.