Truca'ns al   telefono 972 405 306
  • El teu distribuidor de gasoil de confiança
gasoil

L'activitat d'operador

Dyneff és proveïdor de referència en el mercat des que va obtenir el títol d'operador petrolífer l'any 1992.

Zones d'operadorEl Departament de Grans Comptes compta amb un equip de professionals amb una gran experiència en assessorament i gestió pel subministrament de gasoil i gasolines. Són experts coneixedors del mercat i del  sector de les estacions de servei, distribuïdors, revenedors, cooperatives i centrals de compra. 

L'activitat de Dyneff s'estén per tot el nord, est i centre de la Península gràcies a la gran xarxa de dipòsits de què disposa.

Posem a la seva disposició

  1. Gestió de crèdit per a les seves compres. Per a més informació, pot posar-se en contacte amb el Departament de Grans Comptes.
  2. Assessorament perquè les  cotitzacions s’adaptin a la seva forma de compra. Des del Departament de Grans Comptes procurem adaptar-nos a la seva forma de compra.
  3. Gran coneixement de les fluctuacions del mercat del carburant. Seguiment ininterromput de la cotització de carburant.
  4. Logística integral dels seus subministres. Perquè el subministrament de carburants no li suposi cap preocupació, ens encarreguem de gestionar el transport dels seus productes des de la terminal fins a les seves instal•lacions. 

    Contacti amb nosaltres: Tel. 902 100 188 - 972 405 400 – 972 405 305