Truca'ns al   telefono 972 405 306
  • El teu distribuidor de gasoil de confiança

nene

Sostenibilitat

DYNEFF – BIOCARBURANTES
DYNEFF se certifica nuevamente en SostenibilidadEn el 2015 *Dyneff obtenia per primera vegada un certificat de “sostenibilitat” emès per un organisme oficial certificador (*BUREAU *VERITAS).

Aquest certificat s'obté després d'una auditoria de la nostra cadena de subministrament de biocarburants, que comprova la correcta traçabilitat i sostenibilitat dels productes de “Biodièsel i Bioetanol” comercialitzats.

Així mateix, *Dyneff també exigeix als seus proveïdors el compliment de criteris mínims, entre altres els de sostenibilitat, segons la Directiva Europea 2009/28/*EC relativa al foment de l'ús d'energia procedent de fonts renovables.

Aquestes certificacions, anomenades *ISCC-EU (*International *Sustainability *and *Carbon *Certification) i del Sistema Nacional de Verificació de la Sostenibilitat, es renoven anualment.

Concretament les ultimes renovacions es van realitzar respectivament el 28/03/2020 i el 31/03/2019. 

La gestió de les certificacions ha donat lloc a la implementació d'un sistema de gestió de la sostenibilitat, que entre altres coses requereix la revisió regular de la lògica del seu sistema.