Truca'ns al   telefono 972 405 306
  • El teu distribuidor de gasoil de confiança

nene

Visió i missió

Dyneff - La nostra energia al seu costat

Des de fa més de 60 anys, el grup Dyneff ofereix una àmplia gamma de carburants i serveis que responen a les necessitats dels professionals, els particulars i l’administració pública.

En un mercat sovint despersonalitzat, Dyneff es distingeix per una forta cultura d’empresa i pels valors que comparteix amb els seus clients, professionals o particulars. Filial d’un grup internacional, l’empresa ha sabut conservar una estructura a escala humana que es beneficia de la potència d’un grup matriu per a dur a terme un desenvolupament responsable.

Un distribuïdor a escala humana
transporte gasoil dyneff

  • Esperit d’innovació. Des de la seva creació, el grup Dyneff ha demostrat la seva capacitat per mantenir un esperit emprenedor: primera petroliera a permetre l’accés a sortidors els set dies de la setmana i les vint-i-quatre hores del dia; pionera, també, en la distribució de carburants verds incorporant, des de 1993, el 5% de biocarburants a base d'èsters metíl•lics al gasoil d’automoció i calefacció.
  • Proximitat. El grup ha crescut de la mà dels seus clients i ha sabut preservar els valors originals en els quals es basa la seva expansió. Gràcies a una xarxa de delegacions locals, una oferta de serveis personalitzats i adaptats, la flexibilitat i el seu saber fer, Dyneff es troba en situació d’oferir una gran proximitat comercial i una estreta relació amb els seus clients.
  • Professionalitat. El grup Dyneff controla el conjunt de la cadena petroliera des de la importació fins a la distribució i aporta tota la seva experiència en matèria d’emmagatzematge i de distribució de productes petroliers. D’aquesta manera, l’empresa ofereix una alternativa als gegants del sector petrolier defensant una política de servei, qualitat, seguretat i relació amb el client.

ComprOmís sostenible

La protecció del medi ambient ha estat sempre una preocupació principal i constant pel grup Dyneff.

En aquesta línia, l’empresa integra les noves tecnologies en matèria de bioconstrucció i de reglamentacions de seguretat, treballa per a la reducció de les emissions contaminants generades peel transport i incentiva la reducció del consum d’energia.

Dyneff facilita la distribució de biocarburants, així com una sèrie d’agències comercials que ofereixen biodièsel B30. A més, és líder en la comercialització de Super Ethanol E85 a la regió francesa del Llenguadoc Roselló.

Filial dE grupS internacionalS

L'expansió de Dyneff compta amb el suport de les empreses CEFC China Energy Company Limited i KazMunayGaz International NV. Dyneff es beneficia així de la potència de dos grans grups energètics internacionals amb presència en el conjunt de la cadena petroliera i, al mateix temps, de les sinergies que se'n deriven.

CEFC China Energy Company Limited, important grup del sector energètic internacional (gas, petroli i serveis financers), opera en una quinzena de països i compta amb una plantilla de més de 20.000 treballadors en tot el món. Al 2014 la companyia va entrar en el rànquing mundial de les 500 primeres marques amb més influencia, arribant a una xifra de facturació superior als 30,5mil milions d'euros.

Per la seva banda KMG Internacional NV és el tercer major productor de petroli cru de Kazakhstan amb més de 7.000 treballadors i operant a 12 països diferents. El grup es dedica principalment al refinament, al màrqueting, a la comercialització de productes petrolífers i també realitza activitats de prospecció, producció, perforació i transport. KazMunayGas International NV intervé en el conjunt de la cadena petroliera i proporciona un major accés a les fonts d'abastament.

 

VAGI A LA PRESENTACIÓ DE DYNEFF